TV Novi Bečej

TV Novi Bečej

Sport

Uspeh domaćih takmičara na međunarodnom turniru u Srebrenici

Danilo Gurjanov | 1. septembar. 2021. | 11:31 | Sport

Uspeh domaćih takmičara na međunarodnom turniru u Srebrenici

U Srebrenici je nedavno održan 4. međunarodni turnir u kungfu vušu sportu „Srebrenica open“ na kom je učešće uzelo ukupno 12 ekipa, sa oko 120 takmičara iz Srbije i Bosne i Hercegovine. Opštinu Novi Bečej, sada već tradicionalno, na takmičenju u Srebrenici predstavljala su dva kluba, Klub borilačkih sportova „Jedinstvo“ i Sportsko udruženje „2. oktobar“ iz Kumana. Domaći takmičari i ove godine vratili su se okićeni zlatnim i srebrnim medaljama uz dva pehara za najbolje takmičare u sopstvenim kategorijama koji su pripali juniorki Milijani Medić i kadetu Stefanu Kimpanovu.

Zadovoljan uspehom svojih takmičara u vidu četiri medalje i jednog pehara je Siniša Medić, predsednik kumanačkog Sportskog udruženja „2. oktobar“.

Više saznajte u video prilogu!

Prema rečima Radenka Tadića, predsednika Kluba borilačkih sportova „Jedinstvo“ i Srpskog kunfgu vušu saveza, zbog pandemije izazvane korona virusom, predviđena takmičenja u Turskoj, Svetski kup i Evropsko prvenstvo u Bugarskoj pomerena su, ali se velike nade ulažu u održavanje tradicionalnog takmičenja u Novom Bečeju koje je zakazano za 18. septembar, ukoliko to dozvole uslovi.

Ostale vesti iz ove kategorije