TV Novi Bečej

TV Novi Bečej

Sport

Drift po prvi put promovisan i u Novom Bečeju

Danilo Gurjanov | 18. avgust. 2021. | 9:28 | Sport

Drift po prvi put promovisan i u Novom Bečeju

Dan pre ovogodišnje auto trke u okviru „Nagrade Novog Bečeja“ na parkingu kod gradskog stadiona u Novom Bečeju po prvi put je organizovana i promocija nove discipline u okviru manifestacije - revijalno takmičenje u driftu. Promociju su zajedno organizovali „Auto tuning klub“ i Automobilsko sportsko udruženja „Smart“ koje je ove godine treći put za redom bilo organizator i pomenute auto trke u disciplini „super driver“ u centru Novog Bečeja. Cilj je bio popularizacija drifta kao sportske discipline i afirmacija novih vozača, istakao je ovom prilikom Miloš Brkić, organizator manifestacije.

Šta je drift i kako se on vozi, ali i šta su to Novobečejci imali priliku da vide ovog puta, objasnio nam je Aleksandar Jokić, predsednik „Auto tuning kluba“ iz Beograda.

O tome saznajte u video prilogu!

Drift kao adrenalinska disciplina u automobilizmu ove godine u Novom Bečeju okupio je petoricu učesnika. Najuspešniji u ovom svojevrsnom treningu bio je Darko Grujović, drugi Petar Studen, dok je treće mesto ovog puta zauzeo Dalibor Aperlić.

Ostale vesti iz ove kategorije