TV Novi Bečej

TV Novi Bečej

Sport

U subotu sportski susret radnika Vojvodine

Danilo Gurjanov | 8. jul. 2021. | 10:02 | Sport

U subotu sportski susret radnika Vojvodine

Udruženje Sport za sve „Tiski cvet“ Novi Bečej, u saradnji sa Većem Saveza sindikata i TO opštine Novi Bečej, u subotu, 10. jula, u Novom Bečeju organizuje 13. Sportsko-rekreativne igre Regije Srem-Banat-Bačka. Tradicionalni sportski susret radnika Vojvodine ove godine održaće se u Sportsko-rekreativnom centru „Jedinstvo“, na terenu OŠ „Josif Marinković“ i na obali Tise, a predstavlja prvo druženje ove vrste u 2021. godini, ističu organizatori manifestacije. Rekreativna druženja su prilika da se, pored opuštanja i dobre zabave, steknu i nova sportska iskustva, a međusobni plasmani biće samo podsticaj za još bolju pripremu za predstojeću 13. Sportsku olimpijadu radnika Vojvodine.

U Novom Bečeju će se ovom prilikom takmičiti u malom fudbalu, odbojci i pikadu, u muškoj i ženskoj konkurenciji, ali i u boćanju.

Skup takmičara zakazan je za 9 časova u novobečejskoj sportskoj hali, dok je početak svih takmičenja najavljen za 9:30h.

Organizatori mole sve učesnike da se pridržavaju propisanih epidemioloških mera, odnosno da zbog sprečavanja širenja zaraze izazvane korona virusom nose maske u svim zatvorenim prostorima.

Ostale vesti iz ove kategorije