TV Novi Bečej

TV Novi Bečej

Turizam

Otvoreni bazeni kao podstrek razvoju turizma u novobečejskoj opštini

Danilo Gurjanov | 7. jul. 2021. | 8:21 | Turizam

Otvoreni bazeni kao podstrek razvoju turizma u novobečejskoj opštini

Novi Bečej je od juče bogatiji za novi sadržaj namenjen, pre svega, turistima i posetiocima, ali i samim meštanima naseljenog mesta. Naime, dugoočekivani otvoreni bazeni u okviru Hotela Terme Tiski cvet upotpunili su dosadašnju ponudu spa i velnes, odnosno zdravstvenog turizma zasnovanog na termo-mineralnoj vodi visokog kvaliteta. Za jedan od retkih hotela u okruženju, sada sa zaokruženom ponudom, ovo je pravi podsterk i nagoveštaj velikih potencijala kada je oblast turizma u novobečejskoj opštini u pitanju, smatra direktor Hotela Terme Tiski cvet, Dragoljub Doroškov.

Termo-mineralna voda sa oko 600 metara dubine koja je sada u ponudi Hotela Terme Tiski cvet i na otvorenom, ima višestruku korist, kako za skeletno-mišićni sistem, tako i za lečenje kožnih bolesti, ističe dr Ivan Zec koji će biti na čelu specijalističko-internističke ordinacije u sklopu hotela, a koja će pružati zdravstvene usluge gostima hotela, ali i građanima opštine Novi Bečej.

Radno vreme otvorenih bazena Hotela Terme Tiski cvet je radnim danima od 10 do 20 časova, a cena karte po osobi iznosi 400 dinara. Karte se mogu kupiti na recepciji hotela bez prethodne rezervacije.

Više saznajte u video prilogu!

Ostale vesti iz ove kategorije