TV Novi Bečej

TV Novi Bečej

Kultura

Dramski studio najavljuje premijere predstava „Slatka kuća“ i „Autobuska stanica"

Danilo Gurjanov | 1. jul. 2021. | 10:45 | Kultura

Dramski studio najavljuje premijere predstava „Slatka kuća“ i „Autobuska stanica"

Nakon devet meseci rada i truda polaznici prve generacije Dramskog studija za decu i mlade „Radionica“ koji od prošle godine postoji u Domu kulture opštine Novi Bečej u julu će svima pokazati šta su naučili u okviru premijera dveju autorskih predstava. Na konferenciji za medije održanoj u u Domu kulture predstavljen je dosadašnji rad „Radionice“, a najavljene su i pomenute predstave, najpre, „Slatka kuća“ koju će 8. jula izvesti mlađa grupa ovog dramskog studija, dok će 15. jula uslediti i premijera predstave „Autobuska stanica“ starije grupe polaznika. Obe predstave igraće se od 20 časova u pozorišnoj sali Doma kulture u Novom Bečeju, a cena ulaznica iznosiće simboličnih 200 dinara.

Autorke predstava su Monika Jovanov i Edit Zerebelji Tenji, koje i rade sa decom koja su, takođe, učestvovala u osmišljavanju predstava.

Svoje utiske o dosadašnjem radu u okviru dramskog studija, ali i o samim predstavama koje nas očekuju, sa nama su podelile i Aleksandra Vrebalov, polaznica mlađe grupe, kao i Sofija Škero, koja pohađa nastavu u okviru starije grupe polaznika „Radionice“.

Pogledajte video prilog!

Ostale vesti iz ove kategorije