TV Novi Bečej

TV Novi Bečej

Sport

Takmičari KBS „Jedinstvo“ uspešni i na Trofeju Beograda

Danilo Gurjanov | 10. jun. 2021. | 10:11 | Sport

Takmičari KBS „Jedinstvo“ uspešni i na Trofeju Beograda

U OŠ „Aleksa Šantić“ u beogradskom naselju Kaluđerica nedavno je održan Trofej Beograda, takmičenje u kojem je učestvovao i novobečejski Klub borilačkih sportova „Jedinstvo“, predvođen trenerom i predsednikom kluba Radenkom Tadićem, predsednikom Srpskog kungfu vušu saveza sa sedištem u Novom Bečeju. Takmičari novobečejskog „Jedinstva“ i ovom prilikom postigli su zavidne rezultate osvojivši dve zlatne, tri srebrne i jednu bronzanu medalju.

Najuspešnija je bila Emilija Tadić, sa osvojene dve zlatne medalje u vinčun formi siu lim tao i u tai či formi. Srebrni su bili Ištvan Palučik u sanda borbama u kategoriji kadeta do 56 kilograma, Stefan Kimpanov u lajt sandi u kategoriji starijih pionira do 60 kilograma i Borislav Nikolić u sanda borbama u kategoriji juniora do 80 kilograma. Bronzanu medalju osvojila je Jovana Kuruc u lajt sandi u kategoriji starijih pionirki do 52 kilograma, navodi trener Radenko Tadić, zadovoljan postignutim uspehom.

Tadić je i ovom prilikom najavio da će naredno takmičenje sportista „Jedinstva“ biti na predstojećem Danu sporta u Novom Bečeju, krajem juna, a šta o tome kaže, pogledajte u video prilogu!

Ostale vesti iz ove kategorije