TV Novi Bečej

TV Novi Bečej

Sport

Važna podrška rukometu sa lokalnog, ali i pojkrajinskog nivoa

Danilo Gurjanov | 31. maj. 2021. | 11:05 | Sport

Važna podrška rukometu sa lokalnog, ali i pojkrajinskog nivoa

Prvi rukometni kamp „Handball friends“ u Novom Bečeju ovog leta otvoriće svoja vrata kako mališanima iz novobečejske opštine, tako i iz cele Srbije. Kako smo već najavljivali, kamp će biti održan u terminu od 19. do 26. jula, a namenjen je dečacima i devojčicama od 10 do 16 godina. Program kampa podrazumeva tehničko-taktičko usavršavanje na individualnom i timskom planu, teoretsku obuku i rad u manjim grupama, a promoteri ovogodišnjeg kampa su Žikica Milosavljević i Uroš Vilovski.

Prema rečima predsednik RK „Jedinstvo“, Matije Kovača, pripreme teku dobro, a ne manjka ni podrške, pa je tako kamp dobio sredstva i od Pokrajinskog sekretarijata za sport i omladinu.

Rukometni klub „Jedinstvo“ nedavno je zaključio i ugovor o sponzorstvu, odnosno donaciji sa firmom „Polet“ u visini od 1,1 milion dinara koji su usmereni ka razvoju sporta, odnosno finansiranju troškova takmičenja kluba u ovoj i u narednoj godini.

Uspešno napreduje i rad u okviru škole rukometa u Novom Bečeju kada su mlađe kategorije u pitanju, potvrdio nam je jedan od trenera, Jovan Ristić, istakavši da mladi budući rukometaši s nestrpljenjem iščekuju letnji rukometni kamp u Novom Bečeju.

Više saznjate u video prilogu!

Ostale vesti iz ove kategorije