TV Novi Bečej

TV Novi Bečej

Društvo

Javna licitacija davanja u zakup senokosa 10. maja

Danilo Gurjanov | 5. maj. 2021. | 8:25 | Društvo

Javna licitacija davanja u zakup senokosa 10. maja

Na osnovu Odluke Saveta MZ Novi Bečej od 24. aprila raspisan je oglas za javnu licitaciju davanja u zakup senokosa u državnoj svojini koji su dati na korišćenje MZ Novi Bečej. U pitanju su senokosi pored pruge ka Novom Miloševu i na licitaciji će se naći ukupno 5 javnih nadmetanja. Senokos koji se daje u zakup može se koristiti isključivo za košenje trave.

Rok za podnošenje potrebne dokumentacije za prijavljivanje za licitaciju je do 7. maja do 14 časova, dok će samo javno nadmetanje za davanje u zakup senokosa biti održano 10. maja s početkom u 9 časova u sali MZ Novi Bečej, u ulici Maršala Tita broj 8, u Novom Bečeju.

Pravo učešća u javnom nadmetanju imaju sva fizička lica koja imaju prebivalište na teritoriji  naseljenog mesta Novi Bečej i pravna lica koja su upisana u Registar poljoprivrednih gazdinstava i imaju aktivan status i sedište u katastarskoj opštini Novi Bečej.

Sve potrebne informacije mogu se pronaći u oglasu za javnu licitaciju koji se nalazi na oglasnoj tabli i na fejsbuk stranici MZ Novi Bečej.

Ostale vesti iz ove kategorije