TV Novi Bečej

TV Novi Bečej

Politika

Lider Srpske radikalne stranke posetio Novi Bečej

Redakcija TV Novi Bečej | 23. mart. 2017. | 15:28 | Politika

Lider Srpske radikalne stranke posetio Novi Bečej

Predsednički kandidat i lider Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj danas je  u sklopu predizborne kampanje obišao Severni i Srednjobanatski okrug, pa i naš grad. On se okupljenim građanima i novinarima obratio u Novobečejskom parku.

prof. dr. Vojislav Šešelj, lider Srpske radikalne stranke: „Očekujem pobedu. Da li ću zaista pobediti, o tome narod odlučuje. Na narodu je da glasa po svojoj savesti za onoga za koga smatra da najviše odgovara interesima naroda i države, a na nama je da sačuvamo biračke kutije, da ne bi narod uzalud glasao, a ne ko drugi, povadio glasačke listiće".

Šešelj je obećao da će se, ukoliko pobedi,  striktno držati Ustava, koji sažeto propisuje nadležnosti predsednike Republike.

prof. dr. Vojislav Šešelj, lider Srpske radikalne stranke :“U mom slučaju oni koji vrše monstruozna ubistva, koji siluju žene, koji napastvuju decu ili trguju drogom, ne bi mogli nikako  da očekuju milost, a ja bih gledao da što više sirotinje otpustim iz zatvora i da ima dovoljno mesta za  ove krupne kriminalce“.

Ostale vesti iz ove kategorije