TV Novi Bečej

TV Novi Bečej

Poljoprivreda

U Novom Bečeju otvoren Prodajno-servisni centar firme Agrotech

Danilo Gurjanov | 1. oktobar. 2021. | 11:52 | Poljoprivreda

U Novom Bečeju otvoren Prodajno-servisni centar firme Agrotech

Kompanija Agrotech danas je svečano otvorila svoj najsavremeniji Prodajno-servisni centar u Novom Bečeju koji će poljoprivrednim proizvođačima na jednom mestu pružiti najmodernije tehnologije u oblasti današnje poljoprivredne proizvodnje u vidu poljopredne mehanizacije, priključnih mašina i opreme. Centar je izgrađen zajedničkim naporima firme Agrotech i CNH Industrial, potvrdio je direktor prodaje u firmi Agrotech, Dejan Zorić.

Prilikom svečanog otvaranja Prodajno-servisnog centra u Novom Bečeju, prisutnima su se obratili i predsednik opštine Novi Bečej, Saša Maksimović, predsednik Skupštine AP Vojvodine, Ištvan Pastor, državni sekretar u Ministarstvu poljoprivrede, Atila Juhas i predstavnik fabrike CNH Industrial, Mateo Paralupi, dok im se u presecanju vrpce pridružio i vlasnik Agrotech-a, Imre Bata. Svi oni istakli su veliki značaj ove investicije, kako za lokal, tako i za celu Vojvodinu, ali i šire.

Pogledajte video prilog!

Novi prodajno-servisni centar firme Agrotech nalazi se na mestu nekadašnjeg FOP-a, na adresi Kumanački drum 11 u Novom Bečeju.

Ostale vesti iz ove kategorije