TV Novi Bečej

TV Novi Bečej

Sport

Dodeljeni pehari i na 3. “Fair-play” turniru u malom fudbalu

Sanja Milenković | 13. septembar. 2021. | 9:26 | Sport

Dodeljeni pehari i na 3. “Fair-play” turniru u malom fudbalu

U organizaciji Centra za sociokulturološke izuzetnosti „PAAD“, a uz podršku Opštine i Mesne zajednice Novi Bečej, kao i Udruženja građana Centar za održivost zajednice, na sportskom terenu kod Šuranji parka, po 3. put održan je “Fair-play” turnir u malom fudbalu: Ja sam prezadovoljan i organizacijom, ali i fer plejom koji je danas ovde pokazan. Bila je dobra energija, vratila su se deca da igraju fudbal i to je ono što je najvažnije. Mislim das mo se lepo proveli i voleo bih da se i sledeće godine isto tako okupimo, u još većem broju. Od 7 prijavljenih ekipa došlo je samo 4, pa smo promenili sistem igre, igrao je svako sa svakim. Bodovali smo pobede, nerešene utakmice i poraze, a nakon toga se igralo finale i za 3. mesto, obasnio je organizator, Branko Dujin.

Najuspešnija bila je ekipa “PAAD”, koja je nadigrala drugoplasirani tim “Tri prijatelja”, dok je 3. mesto zauzela ekipa “Danetovi sinovi”: “Četvrto mesto, kao ekipa koja je najviše pokazala fer plej, uzela je ekipa Novo Selo. Dodelili smo i nagradu za najboljeg golmana Dejanu Usiću i za igrača turnira Borislavu Radosavljeviću.”

“Imamo iskustva oko 5-6- godina, posećujemo turnire u okolini Novog Bečeja, pa se trudimo da se i ovaj turnir održi svake godine, a voleli bismo da u buduće bude i kotizacije, pa i novčanih nagrada i da privučemo što više timova iz drugih mesta”, rekao je Nenad Vidović iz pobedničke ekipe. “Učestvovali smo i ranijih godina, osvajali i prva i druga mesta, evo na poslednje održanom u Novom Miloševu bili smo 3. i zadovoljni smo. Preporučio bih svakako i drugima da se okušaju i na turniru u Novom Bečeju, s tim da mi ovde već imamo zimski turnir, što većina ekipa koja igra mali fudbal zna, a voleli bismo da i ovaj letnji postane jednako poznat i da privučemo što više timova.”

Organizatori su se još jednom zahvalili svima onima koji su podržali ovaj događaj ocenjujući da uz istrajnost i ljubav prema fudbalu, ali i zajednici, ovaj još uvek mali turnir ima potencijal da preraste svoje okvire.

Ostale vesti iz ove kategorije