TV Novi Bečej

TV Novi Bečej

Sport

„Tisa“ podmlađena ulazi u novu sezonu

Sanja Milenković | 26. avgust. 2021. | 10:29 | Sport

„Tisa“ podmlađena ulazi u novu sezonu

Igrači Kluba malog fudbala „Tisa“, nakon letnje pauze, ponovo su se okupili na parketu Sportsko rekreativnog centra „Jedinstvo“ čime su započete pripreme za narednu sezonu. Nakon odlaska Tomića, Tomčića, Guberinića i Čičića, ekipa na levoj obali Tise ojačana je sa čak 8 mladih igrača koji će od septembra nositi dres plavih, a u pitanju su: Stefan Simić, Stefan Kočović, Aleksandar Belović, Igor Dražić, Boško Papović, Miloš Denić, Nebojša Đukić i Marko Spahić.

Start prvenstva nezvanično se očekuje 23. ili 24. septembra gde će igrači „Tise“ u okviru 1. kola ugostiti futsalere „Studenta“ iz Beograda.

Od starih igrača zadržali su se Nenad Vinović, Nemanja Zokić, Dušan Pećić, Strahinja Vasković, Miodrag Pelengić, Radovan Stojanov, Strahinja Ilić, Borislav Ikrašev, Lazar Letić, golmani Zoran Ćurčić i Nemanja Janicijevic, kao i Đorđe Celin, koji će u novoj sezoni poneti kapitensku traku.

Iz 22 odigrane utakmice, od kojih su 10 bile pobede, 8 porazi, dok su 4 završene sa nerešenim rezultatom, Klub malog fudbala „Tisa“, sa osvojena 34 boda, prethodnu sezonu završio je na 5. mestu na tabeli Druge futsal lige Srbije.

Više o novim pojačanjima i ambicijama za predstojeću sezonu saznajte u TV prilogu od trenera Kluba Malog fudbala „Tisa“, Ivana Blažina.


 

Ostale vesti iz ove kategorije