TV Novi Bečej

TV Novi Bečej

Društvo

Pojačana kontrola učesnika u saobraćaju tokom predstojećih manifestacija

Danilo Gurjanov | 23. avgust. 2021. | 10:25 | Društvo

Pojačana kontrola učesnika u saobraćaju tokom predstojećih manifestacija

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Zrenjaninu pojačano će kontrolisati učesnike u saobraćaju tokom održavanja tradicionalnih manifestacija „Velikogospojinski dani“ u Novom Bečeju i „Dani piva“ u Zrenjaninu, koje će biti održane od 26. do 29. avgusta.

S obzirom na to da se tokom ovih manifestacija očekuje veliki broj posetilaca i da će na putevima biti više vozila nego uobičajeno, saobraćajna policija će regulisati saobraćaj, a patrole će biti raspoređene na svim putnim pravcima ka Zrenjaninu i Novom Bečeju, kao i u samim naseljenim mestima, čime će omogućavati brže i bezbednije uključivanje u saobraćaj.

Policijske kontrole biće usmerene na otkrivanje i sankcionisanja vozača koji čine saobraćajne prekršaje, posebno na prekršaje vožnje pod dejstvom alkohola i brzinom većom od dozvoljene.

Apeluje se na građane da se striktno pridržavaju svih saobraćanih propisa jer na taj način čuvaju svoj i živote drugih učesnika u saobraćaju.

Takođe i ostali pripadnici policije će pojačano patrolirati kako bi ove manifestacije protekle bezbedno i bez narušavnja javnog reda i mira.

Ostale vesti iz ove kategorije