TV Novi Bečej

TV Novi Bečej

Sport

„Vrebalov agrar“ pobednik novomiloševačkog turnira u malom fudbalu

Danilo Gurjanov | 3. avgust. 2021. | 10:58 | Sport

„Vrebalov agrar“ pobednik novomiloševačkog turnira u malom fudbalu

Tradicionalni letnji turnir u malom fudbalu u Novom Miloševu i ove godine, nakon desetak dana igranja, uspešno je okončan borbom za treće mesto i finalnom utakmicom takmičenja. Na turniru koji su organizovali FK „Vojvodina“ i MZ Novo Miloševo takmičilo se ukupno trinaest ekipa, sedam sa strane i šest lokalnih, iz Novog Miloševa. Iz godine u godinu, organizacija turnira je sve kvalitetnija, što potvrđuju i učesnici, ali i organizatori turnira. Jedan od njih, Boban Nikolić, zadovoljan je, pre svega, odzivom učesnika, s obzirom na prošlogodišnju pauzu zbog korona virusa. Prema njegovim rečima, najvažnije je to što je i ovogodišnji turnir protekao u fer i korektnoj borbi.

Pored pehara i medalja, najbolje tri ekipe osvojile su i novčane nagrade u vrednosti od 65, 25 i 15 hiljada dinara, respektivno, dok je za publiku svake večeri organizovana tombola.

U borbi za treće mesto takmičile su se ekipe „Peđini prijatelji“ iz Novog Miloševa i „Pad Max auto“ iz Novog Bečeja koja je i slavila rezultatom 3:5. U finalnoj utakmici, kao i pre dve godine, sastale su se ekipe „Caffe bar Dule“ iz Novog Miloševa i „Vrebalov agrar“ iz Novog Bečeja koja je i ove godine, nakon produžetaka, slavila u Novom Miloševu. Utakmica je završena rezultatom 1:2.

Za najboljeg strelca turnira izabran je Andrej Dedki iz novomiloševačke ekipe „Caffe bar Dule“, dok je najbolji golman bio Borislav Veskov iz pobedničke ekipe „Vrebalov agrar“. Titulu najboljeg igrača turnira zaslužio je Miroslav Marić, igrač drugoplasirane ekipe iz Novog Miloševa.

Pogledajte video prilog!

Ostale vesti iz ove kategorije