TV Novi Bečej

TV Novi Bečej

Društvo

Pribavljanje nepokretnosti u javnu svojinu Opštine najavljuje nove investicije

Sanja Milenković | 30. jun. 2021. | 10:46 | Društvo

Pribavljanje nepokretnosti u javnu svojinu Opštine najavljuje nove investicije

Na današnjoj 9. sednici Skupštine opštine Novi Bečej, održanoj u sali Radničkog univerziteta, odbornici su, u okviru 15 tačaka dnvnog reda usvojili Odluku o ustupanju obavljanja poslova zoohigijene Javnom preduzeću za komunalnu infrastrukturu i usluge „Kikinda“ čiji će rad nadzirati Javno preduzeće „Komunalac“, a koje će dva puta godišnje dostavljati izveštaj o obavljenom poslu Opštinskom veću i jednom godišnje Skupštini opštine Novi Bečej. Ograničavajući faktor u rešavanju ovog svakodnevnog problema jeste Zakona o dobrobiti životinja, objašnjava Matija Kovač, šef odborničke grupe „Aleksandar Vučić – za našu decu“.

Ovom prilikom usvojene su i Odluke o pribavljanju nepokretnosti u javnu svojinu Opštine Novi Bečej kao prvi korak u realizaciji novih investicija, dodao je Kovač.

Na održanoj sednici, između ostalog, doneta su i Rešenja o saglasnosti na Izveštaj o radu predsednika opštine, Opštinske uprave i Opštinskog veća Novi Bečej za prethodnu godinu, kao i Odluka o završnom računu budžeta opštine za isti period.

Više saznjate u TV prilogu!

Ostale vesti iz ove kategorije