TV Novi Bečej

TV Novi Bečej

Politika

Pobeda grupe građana „SNS“ na izborima za članove Saveta MZ Novo Miloševo

Danilo Gurjanov | 21. jul. 2020. | 8:32 | Politika

Pobeda grupe građana „SNS“ na izborima za članove Saveta MZ Novo Miloševo

U nedelju, 19. jula, u Novom Miloševu su održani izbori za članove Saveta MZ Novo Miloševo, a od ukupno 15 kandidata, svih 11, koliko ih čini novi Savet, iz redova su grupe građana „SNS“. Prema izveštaju Izborne komisije za sprovođenje izbora za članove Saveta MZ Novo Miloševo za izbore je predato 4.800 glasačkih listića, a ukupno je glasalo 1.330 glasača, odnosno 27,71 posto.

Prema broju dobijenih glasova, respektivno, novi Savet MZ Novo Miloševo čine: Ljubomir Vlahović, Grujica Rođenkov, Milorad Pap, Ljubinko Vujanić, Marija Šugić, Dragan Cucin, Duško Arsenov, Milan Cimeša, Mijodrag Stanaćev, Marina Gligorijević i Gabor Balint, dok kandidati: Piroška Budišin, Dušan Batančev, Dalibor Lalić i Goran Budišin nisu ušli u novi Savet.

Iako je na osnovu izmene Statuta moguće da na izborima za članove saveta mesnih zajednica učestvuju i političke partije, članovi Srpske napredne stranke su na održanim izborima učestvovali u okviru grupe građana, kaže Saša Maksimović, predsednik OO SNS Novi Bečej.

Pogledajte video prilog!

Kompletan izveštaj o rezultatima glasanja na izborima za članove Saveta MZ Novo Miloševo može se pogledati na sajtu opštine Novi Bečej.

Ostale vesti iz ove kategorije