TV Novi Bečej

TV Novi Bečej

Poljoprivreda

Javni poziv uzurpatorima državne zemlje za vansudsko poravnanje

Danilo Gurjanov | 20. maj. 2020. | 10:02 | Poljoprivreda

Javni poziv uzurpatorima državne zemlje za vansudsko poravnanje

Komisija za obilazak neizdatih parcela državnog poljoprivrednog zemljišta na teritoriji novobečejske opštine za 2020. godinu utvrdila je da su neovlašćeno obrađene parcele u svojini Republike Srbije pod pšenicom, ječmom, kukuruzom, suncokretom, uljanom repicom, sojom, detelinom, senom i raznim povrćem. Kompletan spisak pomenutih parcela u katastarskim opštinama Bočar, Novo Miloševo, Novi Bečej i Kumane nalazi se na sajtu opštine Novi Bečej.

Lokalna samouprava poziva lica koja su neovlašćeno obradila navedene parcele u katastarskim opštinama da se u roku od 10 dana od dana objavljivanja javnog poziva jave službeniku Opštinske uprave raspoređenom na poslovima iz oblasti poljoprivrede radi zaključenja vansudskog poravnanja u skladu sa Zakonom o poljoprivrednom zemljištu.

Za informacije u vezi sa cenom zakupa državnog poljoprivrednog zemljišta i zaključivanjem vansudskog poravnanja zainteresovani se mogu obratiti Službi poljoprivrede opštine Novi Bečej na broj telefona 023/772-320, lokal 112.

Ostale vesti iz ove kategorije