TV Novi Bečej

TV Novi Bečej

Poljoprivreda

U sredu Javna licitacija za zakup poljoprivrednog zemljišta

Sanja Milenković | 29. oktobar. 2019. | 15:21 | Poljoprivreda

U sredu Javna licitacija za zakup poljoprivrednog zemljišta

Na osnovu odluke Opštinskog veća opštine Novi Bečej raspisan je oglas za javnu  licitaciju u prvom krugu za davanje u zakup  poljoprivrednog  zemljišta  u  javnoj  svojini   opštine  Novi Bečej u katastarskoj opštini Novi Bečej na period od 3 godine.

U pitanju su parcele na Ljutovu ukupne površine oko 5 hektara, od čega je oko 3 hektara zemljišta pogodno za obrađivanje i namenjeno je za sanaciju nasipa, pa je zakupac dužan da, u cilju redovnog održavanja nasipa, preduzeću „Gornji Banat“ Kikinda, omogući nekoliko puta godišnje prelazak preko obradivih površina radi redovnog održavanja nasipa, bez prava na naknadu štete ili umanjenja zakupnine i da u slučaju poplava preda zemljište Štabu za vanredne situacije opštine Novi Bečej, uz oslobađanje zakupa za površinu koja se koristi za sanaciju nasipa.

Javno nadmetanje održaće se u sredu, 6. novembra sa početkom u 9 časova u svečanoj sali opštine Novi Bečej, a više informacija o potrebnoj dokumentaciji i uslovima Javnog nadmetanja možete pronaći ovde

Ostale vesti iz ove kategorije