TV Novi Bečej

TV Novi Bečej

Poljoprivreda

Konkurs AP Vojvodine: nabavka mašina i opreme za organsku proizvodnju

Sanja Milenković | 26. jul. 2019. | 12:12 | Poljoprivreda

Konkurs AP Vojvodine: nabavka mašina i opreme za organsku proizvodnju

Pokrajinski sekretarijat za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo raspisuje konkurs za dodelu sredstava za sufinansiranje troškova nabavke mašina i opreme za organsku proizvodnju na teritoriji Autonomne Pokrajine Vojvodine u 2019.godini. Ž
Za realizaciju aktivnosti predviđeno je ukupno 8.172.950,00 dinara, sredstva se dodeljuju bespovratno, a utvrđuju  se  u  iznosu do  70% od  ukupno prihvatljivih troškova investicije. Prilikom obračuna, uzima se vrednost investicije bez PDV-a. a maksimalni iznos sredstava koji se dodeljuje po jednoj prijavi jeste 700.000,00 dinara.
Pravo na podsticaje ostvaruju lica koja su upisana u Registar poljoprivrednih gazdinstava,nalaze se u aktivnom statusu, koji su sertifikovani za organsku proizvodnju ili se nalaze u postupku sertifikacije, odnosno ukoliko su u sistemu organske proizvodnje.
Konkurs je otvoren do utroška sredstava, zaključno sa 1.novembrom 2019. godine, a više o uslovima konkursa možete saznati putem telefona na broju 021/487-4601 од 10 до 14 часова, ili na internet adreso ovde, gde možete pronaći i potreban obrazac za prijavu.

Ostale vesti iz ove kategorije