TV Novi Bečej

TV Novi Bečej

Privreda

Predstavljeni pozivi i konkursi Nacionalne službe za zapošljavanje

Redakcija TV Novi Bečej | 13. mart. 2019. | 10:39 | Privreda

Predstavljeni pozivi i konkursi Nacionalne službe za zapošljavanje

Opština Novi Bečej i Filijala Zrenjanin Nacionalne službe za zapošljavanje organizovali su danas u svečanoj sali zgrade opštine u Novom Bečeju prezentaciju javnih poziva i konkursa Nacionalne službe za zapošljavanje za 2019. godinu koja je bila namenjena lokalnim privrednicima i predstavnicima javnih i obrazovnih ustanova koji su se okupili u velikom broju. Osnovni cilj prezentacije bio je da se poslodavci informišu o setu mera Nacionalne službe za zapošljavanje namenjenih podsticanju zapošljavanja. Ovom prilikom, pored sadržaja programa, predstavljeni su uslovi konkurisanja i način njihove realizacije.

U okviru prezentacije posebno su predstavljeni konkursi za organizovanje sprovođenja javnih radova, kako za nezaposlena lica, tako i za nezaposlene osobe sa invaliditetom koji traju do 29. marta, zatim poziv nezaposlenima za dodelu subvencija za samozapošljavanje, kao i poziv nezaposlenima romske nacionalnosti za dodelu subvencija za samozapošljavanje koji su otvoreni do 22. aprila ove godine.

Ceo spisak javnih poziva i konkursa Nacionalne službe za zapošljavanje za 2019. godinu možete pronaći na sajtu Nacionalne službe za zapošljavanje.

Ostale vesti iz ove kategorije