TV Novi Bečej

TV Novi Bečej

Privreda

Ponovo radi robna kuća - otvoren šoping centar „Youmart“

Redakcija TV Novi Bečej | 4. decembar. 2018. | 10:43 | Privreda

Ponovo radi robna kuća - otvoren šoping centar „Youmart“

Novosadska firma „Youmart“ otvorila je danas u Novom Bečeju još jedan u nizu tržnih centara koji širom Srbije pružaju veliki asortiman kineskih proizvoda, uz robu iz drugih zemalja, ali i iz Srbije. Vlasnik novootvorenog šoping centra „Shu star 2018“, Čen Đe, u Novi Bečej je stigao pre petnaest godina, otvorivši tada prvu kinesku radnju u ovom naseljenom mestu novobečejske opštine. Danas je vlasnik tri prodavnice i novog šoping centra koji se nalazi na mestu nekadašnje čuvene robne kuće u centru Novog Bečeja.

„Ima petnaest godina kako smo ovde. Bio je tada mali lokal, a sada je velika robna kuća koju sam kupio i napravio da ima svašta, za decu, za odrasle, na dva sprata. Gore su torbe, odeća za muškarce i decu, a dole su igračke, stvari za kuhinju, alat, nešto delova za auto isto ima“, izjavio je nakon otvaranja vlasnik šoping centra, Čen Đe.

U velikoj ponudi artikala može se pronaći za svakog po nešto, pa pored garderobe za sve uzraste i polove, u šoping centru u Novom Bečeju možete kupiti i razne vrste aksesoara, obuće, alata, igračaka, posuđa, rasvete, zavesa i mnogo čega drugog.

U naredne dve nedelje svako ko odluči da pazari u novootvorenoj prodavnici, biće nagrađen poklonom, obećavaju vlasnici ovog šoping centra i pozivaju sve Novobečejce i kupce iz okruženja da se prošetaju i da se sami uvere u raznovrsnu ponudu koju pruža nova robna kuća.

Ostale vesti iz ove kategorije