TV Novi Bečej

TV Novi Bečej

Društvo

KONKURS: Finansiranje i sufinansiranje projekata u kulturi iz budžeta opštine

Sanja Milenković | 5. april. 2021. | 8:44 | Društvo

KONKURS: Finansiranje i sufinansiranje projekata u kulturi iz budžeta opštine

Predsednik opštine Novi Bečej na predlog Komisije za sprovođenje postupka javnog konkursa za finansiranje i sufinansiranje projekata u kulturi iz budžeta opštine Novi Bečej raspisuje Javni konkurs za izbor projekata u kulturi koji se finansiraju i sufinansiraju iz budžeta opštine Novi Bečej za 2021. godinu.
Pravo korišćenja sredstava imaju udruženja građana u kulturi i druga pravna lica koja obavljaju kulturnu delatnost, koja su upisana u registar nadležnog organa i koja projekat realizuju najvećim delom na teritoriji opštine Novi Bečej, osim ustanova kulture čiji je osnivač opština Novi Bečej, koje se finansiraju shodno članu 74. Zakona o kulturi i ne mogu učestvovati na konkursu koji raspisuje njihov osnivač.
Svaki učesnik može po konkursu podneti samo jednu prijavu, sa kojom može konkurisati sa najviše dva projekta, a programi moraju biti realizovani do isteka budžetske godine.
Kompletna konkursna dokumentacija može se preuzeti lično u opštinskoj upravi Novi Bečej, u prijemnoj kancelariji broj16. ili na sajtu opštine, a dodatne informacije mogu se dobiti i pozivom na broj telefona opštinske uprave 023/772-320, lokal 109.
Prijave se podnose od 1. do 30. aprila 2021. godine.

Ostale vesti iz ove kategorije