TV Novi Bečej

TV Novi Bečej

Društvo

Poseta kuglašica otvorila vrata ka boljoj saradnji Kikinde i Novog Bečeja

Sanja Milenković | 23. oktobar. 2020. | 11:45 | Društvo

Poseta kuglašica otvorila vrata ka boljoj saradnji Kikinde i Novog Bečeja

Kuglašice Sportskog udruženja „Kika 0230“ iz Kikinde posetile su juče kuglanu u Novom Bečeju gde će u narednom periodu povremeno trenirati tokom predstojeće sezone. Razlog tome jeste nedostatak sredstava, ali i kuglane poput ove u Novom Bečeju zbog čega su šampionke Prve lige Srbije – grupa Vojvodine za sada odustale od Superlige. Uprkos svim preprekama, ova ekipa beleži odlične rezultate od starta sezone, zadovoljna je Nada Komanov, igračica i trener kikindskog kluba.

Trening u Novom Bečeju, u pratnji predstavnika lokalne samouprave, posetili su gradonačelnik Kikinde, Nikola Lukač, član Gradskog veća za sport i omladinu, Dragan Pecarski, kao i članica Gradskog veća za kulturu i obrazovanje, Milena Živkov. Gradonačelnik Lukač zahvalio se ovom prilikom predstavnicima Opštine, ali i upravi kuglane na ustupljenom prostoru i obećao maksimalnu podršku kikindskim kuglašicama.

Bila je ovo dobra prilika da se unapredi saradnja između Gradske uprave Kikinda i Opštine Novi Bečej, zaključio je predsednik, Saša Maksimović i ujedno najavio potpisivanje Memoranduma kojim će se stvoriti uslovi za zaključivanje i drugih sporazuma o saradnji.

Pomenuti memorandum obuhvatiće sve relevantne sfere, a to su ekonomija, zaštita životne sredine, sport, kultura, obrazovanje i turizam.
 

Ostale vesti iz ove kategorije