TV Novi Bečej

TV Novi Bečej

Društvo

BOČAR: U subotu dve bioskopske projekcije

Sanja Milenković | 24. septembar. 2020. | 11:00 | Društvo

BOČAR: U subotu dve bioskopske projekcije

U bioskopskoj sali Doma kulture u Bočaru, najmlađi meštani ovog naseljenog mesta imaće priliku da u subotu, 26. septembra, pogledaju projekciju pod nazivom „Daj gol“ u terminu od 17 časova. Ova priča govori o Andriji koji živi u malom zabačenom selu, radi u kafiću, igra stoni fudbal najbolje od svih i zaljubljen je u Dudu, iako ona to ne zna. Njegov svet se ruši kad momak iz istog mestaVićai, koji je postao najbolji fudbaler na svetu, dolazi u selo da se osveti za jedini poraz koji je ikad doživeo. Za svojim stolom za stoni fudbal, u svom kafiću, sa očajem u duši, Andrija otkriva nešto magično: igrači na njegovoj voljenoj tabli za stoni fudbal mogu da govore! Oni zajedno kreću na putovanje puno avantura da spasu Dudu i selo, a usput će postati prava ekipa.

Istog dana, od 20 časova, stariji ljubitelji filma moći će da pogledaju akcioni triler „Plan bekstva 3“, sa Silvesterom Staloneom u ulozi Reja Breslina, stručnjaka za bezbednost unajmljenog da spasi kidnapovanu ćerku IT direktora iz Hong Konga.

Organizatori podsećaju da su mere zaštite i dalje na snazi i da su obavezne zaštitne maske i dezinfekcija ruku, uz poštovanje preporučene distance.

Ostale vesti iz ove kategorije