TV Novi Bečej

TV Novi Bečej

ComNetTV mreža

Upoznajemo vas sa vojvođanskim separatistima: Ko je Duško Medić?

Redakcija TV Novi Bečej | 3. avgust. 2020. | 7:58 | ComNetTV mreža

Upoznajemo vas sa vojvođanskim separatistima: Ko je Duško Medić?

Prismotra nastavlja da obaveštava javnost o vojvođanskim separatistima unutar organizacije “Nezavisno društvo novinara Vojvodine”. Ko je Duško Medić? Koja je njegova uloga u ovoj separatističkoj organizaciji?

Duško Medić se u vojvođanskoj separatističkoj organizaciji” Nezavisno društvo novinara Vojvodine” nalazi se na poziciji generalnog sekretara ove organizacije. Prošle godine  kada na njeno čelo dolazi hrvat Norbert Šinković na mesto predsednika NDNV, tada on postaje član upravno odbora NDNV sa drugim istaknutim vojvođanskim separatistima. “Nezavisnom društvu novinara Vojvodine” pridružio se 1999. godine.

Duško Medić je osoba sumnjivog seksualnog opredeljenja. Pored redovnog učestvovanja na gej paradama, Duško voli da se oblači u slobodno vreme kao žena. Čest je gost novosadske “Crne Kuće”. U pitanju je lokal u kome se okupljaju kako vojvođanski separatisti tako i razne devijantne osobe. Naziv ” Crna Kuća” je dobio po boji fasade u koju je ofarban. Karakteriše ga morbidna crna fasada, koja skriva devijantnost koje se dešavaju unutra. Duško Medić je u redakciji separatističkog portala”Autonomija” koji je pod kontrolom NDNV. Učestvovao je u Novom Sadu zajedno sa ženama u crnom u postavljanju 2016. godine izložbe o Vukovaru i navodnim zločinima Srba u njemu. Pored te izložbe učestvovao je i u organizovanju prikazivanja filma “Albanke su naše sestre” po Srbiji. U ovom filmu Srbi su prikazani kao zločinci i silovatelji.

Duško Medić je učestvovao na protestima u Novom Sadu 2017. godine. Učestvovao je takođe i na protestima “Podrži Rtv” i protestima “Ne davimo Beograd”. 

Izvor: Prismotra

Ostale vesti iz ove kategorije