TV Novi Bečej

TV Novi Bečej

Društvo

JAVNI POZIV:Dokazivanje prava prečeg zakupa poljoprivrednog zemljišta za 2021. godinu

Sanja Milenković | 14. jul. 2020. | 10:57 | Društvo

JAVNI POZIV:Dokazivanje prava prečeg zakupa poljoprivrednog zemljišta za 2021. godinu

Komisija za izradu Godišnjeg programa zaštite, uređenja i korišćenja poljoprivrednog zemljišta u državnoj svojini na tepitoriji opštine Novi Bečej, raspisuje javni poziv svim fizičkim i pravnim licima da dostave potrebnu dokumentaciju radi dokazivanja prava prečeg zakupa  na  poljoprivrednom zemlištu u državnoj svojini na teritoriji opštine Novi Bečej za 2021. godinu, do 31. oktobra tekuće godine.

Javni poziv odnosi se na vlasnike sistema za navodnjavanje i odvodnjavanje,  vlasnike ribnjaka, poljoprivrednog objekta, staklenika, plastenika i višegodišnjih zasada (voćnjaka i vinograda koji su u rodu) na poljoprivrednom zemljištu u državnoj svojini, koji su upisani u Registar  poljoprivrednih  gazdinstava  i nalaze se u aktivnom statusu najmanje tri godine, kao  i na vlasnike domaćih životinja, odnosno zakupce objekata za gajenje tih životinja na teritoriji jedinice lokalne samouprave na kojoj se pravo prečeg zakupa ostvaruje, koji su upisani u Registar poljoprivrednih gazdinstava i nalaze se u aktivnom statusu najmanje jednu godinu.
https://www.novibecej.rs/index.php/e-usluge/konkursi-i-obavestenja1/item/1347-jp-dokazivanje-prava-preceg2020
Sva zainteresovana lica dužna su da blagovremeno, a najkasnije do 1. septembra 2020. godine podnesu zahtev za izlazak Republičke poljoprivredne inspekcije, odnosno, Republičke veterinarske inspekcije u slučaju ostvarivanja prava prečeg zajupa po osnovu stočarstva.

Više informacija saznajte pozivom na broj 023/772-320, lokal 112 ili na sajtu Opštine Novi Bečej, gde možete pronaći i potrebne obrasce za prijavu.

Ostale vesti iz ove kategorije