TV Novi Bečej

TV Novi Bečej

Društvo

Postavljene nove zaštitne mreže na terenima na pesku

Danilo Gurjanov | 10. jun. 2020. | 9:32 | Društvo

Postavljene nove zaštitne mreže na terenima na pesku

U sklopu nastavka aktivnosti na uređenju priobalja reke Tise kod Novog Bečeja, MZ Novi Bečej ove nedelje izvršila je zamenu i postavku zaštitnih mreža i stubova na terenima na pesku. To je najpre učinjeno na terenu za odbojku na pesku koji se nalazi bliže novobečejskoj plaži gde je zamenjena i mreža za odbojku, a zatim i na terenu za odbojku, fudbal i rukomet na pesku koji se nalazi naspram Doma kulture opštine Novi Bečej.  Nove mreže ovom prilikom postavljene su i na postojećim golovima na obali Tise, a isto će biti učinjeno i na dečjem igralištu koje se nalazi na Miloševačkom putu. Ukupna vrednost investicije iznosi 225 hiljada dinara.

Prema rečima Miroslava Macure, sekretara Saveta MZ Novi Bečej, postavkom novih stubova na terenima povećana je i bezbednost korišćenje istih, s obzirom da se ranije dešavalo da stubovi usled jakog vetra i nevremena padnu.

Pomenute aktivnosti samo su deo onog što je nakon vanrednog stanja izazvanog korona virusom sprovedeno na priobalju Tise, kaže Macura i dodaje da će održavanje trajati dokle god traje sezona kupanja. Pored postavke novih kanti za smeće u planu je i zamena i rekonstrukcija svih drvenih elemeneta na klupama koje se nalaze na obali.

Macura je ovom prilikom pohvalio dobru saradnju sa JP „Komunalac“ i istakao da će klackalice i ljuljaške koje se nalaze u neposrednoj blizini čuvarske kućice, takođe, biti prilagođene bezbednoj upotrebi najmlađih meštana Novog Bečeja.

Ostale vesti iz ove kategorije