TV Novi Bečej

TV Novi Bečej

Društvo

Produžen rok za prijavu na NIS-ov konkurs „Zajednici zajedno“

Danilo Gurjanov | 9. jun. 2020. | 10:22 | Društvo

Produžen rok za prijavu na NIS-ov konkurs „Zajednici zajedno“

Rok za prijavu projekata na konkurs programa „Zajednici zajedno“ u lokalnim samoupravama koji sprovodi kompanija NIS produžen je do 10. jula ove godine.

Pravo na prijavljivanje imaju sve državne osnovne i srednje škole sa sedištem u 12 partnerskih gradova i opština koji su obuhvaćeni programom „Zajednici zajedno 2020“, a to su: Beograd, Novi Sad, Požarevac, Niš, Čačak, Zrenjanin, Pančevo, Kikinda, Kanjiža, Novi Bečej, Srbobran i Žitište.

Kompanija NIS je namenila sredstva u iznosu od 114,5 miliona dinara za finansiranje projekata koji su usmereni na unapređenje bezbednosno-informacionih sistema i digitalizaciju nastavnog procesa u obrazovnim ustanovama u Srbiji. Na ovaj način kompanija NIS želi da podrži ideju o jednakim uslovima za obrazovanje svih učenika u zdravom i bezbednom okruženju.

Program „Zajednici zajedno“ se ove godine realizuje uz podršku i aktivno učešće Ministarstva unutrašnjih poslova i Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije.

Rezultati konkursa biće objavljeni do 21. septembra ove godine, a sve informacije o uslovima i propozicijama javnog konkursa „Zajednici zajedno“ mogu se pronaći na internet adresi: www.nis.eu/zajednicizajedno .

Ostale vesti iz ove kategorije