TV Novi Bečej

TV Novi Bečej

Društvo

Kroz NIS-ov program „Zajednici zajedno“ opštini Novi Bečej 4 miliona dinara

Sanja Milenković | 6. mart. 2020. | 10:37 | Društvo

Kroz NIS-ov program „Zajednici zajedno“ opštini Novi Bečej 4 miliona dinara

U cilju unapređenja kvaliteta života u gradovima i opštinama u kojim posluje, a u duhu korporativne društvene odgovornosti, Kompanija NIS  od 2009. godine sporovodi program saradnje sa lokalnim zajednicama pod nazivom „Zajednici zajedno“.
U saradnji sa resornim ministarstvima Republike Srbije, ova kompanija donela je  odluku da u 2020. godini sredstva opredeljena za realizaciju projekata u okviru pomenutog programa  usmeri na jednu oblast: obrazovanje, odnosno, digitalizacija nastavnog procesa i unapređenje bezbednosno-informacionih sistema u obrazovnim ustanovama.
U skladu sa zahtevima digitalizacije kao nacionalnim prioritetom i savremenim tendencijama u obrazovanju, među 12 gradova i opština u Srbiji koje su, u okviru programa „Zajednici zajedno“ potpisale Sporazum sa ovom kompanijom, našla se i Opština Novi Bečej kojoj su ovim putem opredeljena novčana sredstva u iznosu od 4 000 000 dinara čija će raspodela po projektima biti definisana posebnim trojnim ugovorima koji će biti zaključeni između Kompanije, Opštine i pojedinačnih nosilaca projekata.
 

Ostale vesti iz ove kategorije