TV Novi Bečej

TV Novi Bečej

Sport

Ekipa „Transport Berar“ pobednik turnira u Kumanu

Danilo Gurjanov | 19. avgust. 2019. | 11:11 | Sport

Ekipa „Transport Berar“ pobednik turnira u Kumanu

Treći memorijalni turnir „Ognjen Kontrić“ u malom fudbalu proteklog vikenda uspešno je završen na sportskom terenu u dvorištu škole „Stančić Milan - Uča“ u Kumanu. Tokom desetak dana snage je odmerilo deset ekipa u seniorskoj konkurenciji, a turnir su kao i prethodnih godina organizovali FK „2. oktobar“ i MZ Kumane.

Prema rečima Dušana Radišića, predsednika Saveta MZ Kumane, turnir je iz godine u godinu na sve višem nivou, ali u osnovi je čuvanje sećanja na tragično preminulog Ognjena Kontrića: „Sve je proteklo u najboljem redu, atmosfera na turniru je od prvog dana bila veoma dobra što je upravo i bio cilj organizacije, dakle, da ljudi mogu da dođu, da se zabave, da uživaju gledajući fudbal i, naravno, da bodre svoje favorite. Moram da istaknem da je Ognjen Kontrić bio moj drugar i večna mu slava. Dakle, ovo je treća godina kako organizujemo ovaj memorijalni turnir i nadam se da će organizacija svake godine biti sve bolja, da će turnir biti sve više posećen i da ćemo se večno sećati Ognjena.“

Četvrto mesto na ovogodišnjem turniru zauzela je ekipa „Vrebalov agrar“ iz Novog Bečeja. Treći su bili igrači ekipe „STR Sunce“ iz Kumana, dok se na drugom mestu našla ekipa „Kafe bar Nađa“ koju su činili igrači iz Kumana i Bečeja. Najbolja ekipa ovog puta bila je ekipa „Transport Berar“ iz Melenaca, koja je na prošlogodišnjem turniru bila treća. U finalnoj utakmici, Melenčani su slavili rezultatom 4:2.

Za najboljeg golmana turnira proglašen je Bojan Baračkov iz ekipe „Kafe bar Nađa“, dok je najbolji strelac, ali i igrač turnira bio Miljan Milivojev iz pobedničke ekipe „Transport Berar“.

Nagrade za prve tri ekipe, respektivno, iznosile su 60, 30 i 10 hiljada dinara.

Ostale vesti iz ove kategorije