TV Novi Bečej

TV Novi Bečej

Sport

„Joker mobile“ 3. godinu za redom pobednik basket turnira u Novom Miloševu

Sanja Milenković | 29. jul. 2019. | 12:16 | Sport

„Joker mobile“ 3. godinu za redom pobednik basket turnira u Novom Miloševu

Košarkaški klub „Vojvodina“, uz podršku Mesne zajednice Novo Miloševo, 3. godinu za redom uspešno je organizovao turnir u basketu 3x3 u okviru kojeg je snage odmerilo 11 ekipa iz okoline ovog naseljenog mesta. Zadovoljan odzivom takmičara, ali i publike, predsednik pomenutog košarkaškog kluba, Đorđe Mirkov, nada se da su uspeli u nameri da organizaciju turnira podignu za stepenik više u odnosu na prošlu godinu.

Pored ekipnog, održano je i takmičenje u šutanju trojki, gde je titulu najuspešnijeg i nagradu u vrednosti od 5000 dinara odneo Nemanja Aćimović iz Perleza, koji se ujedno takmičio i kao član ekipe „Kruna 3x3“.

Prvo mesto ekipno i nagradu od 60.000 dinara 3. godinu za redom, osvojila je ekipa „Joker mobile“ na čelu sa kapitenom, Branimirom Berbakovim, rodom upravo iz Novog Miloševa.

Za igrača turnira proglašen je njegov saigrač, Nemanja Arsenov, sa kojim je, uz Krstu Bjelicu i Aleksu Zarića u finalu nadigrao zrenjaninsku ekipu „Kruna 3x3“, koja je kući otišla sa osvojenim 2. mestom i nagradom od 30.000 dinara.

Treće mesto uz nagradu od 20.000 dinara zauzela je ekipa „Intermeco“ iz Kikinde.

Ostale vesti iz ove kategorije