TV Novi Bečej

TV Novi Bečej

Sport

Rukometaši igraju Super B ligu i naredne sezone

Redakcija TV Novi Bečej | 14. maj. 2019. | 11:31 | Sport

Rukometaši igraju Super B ligu i naredne sezone

Rukometaši novobečejskog „Jedinstva“ na samom su kraju ovogodišnjeg prvenstva u okviru Super B lige Sever-Centar. Oni će se naredne subote u okviru poslednjeg, 22. kola, sastati sa ekipom „Požarevca“, kako kaže trener „Jedinstva“, Miljan Stanić, potpuno rasterećeno jer je cilj, koji je u jednom trenutku izgledao teško dostižan, ipak postignut u prethodnih nekoliko utakmica, a to je opstanak u ligi.

U pretposlednjem susretu aktuelnog prvenstva „Jedinstvo“ je prošle nedelje na domaćem terenu savladalo ekipu „Voždovca“ iz Beograda u napetoj završnici, rezultatom 30:28, uprkos sigurnom vođstvu tokom prvog i velikim delom tokom drugog poluvremena. Pri padu u igri domaće ekipe, zablistali su Strahinja Ristić i golman Stefan Manojlović, koji je proglašen i za igrača utakmice.

U poluvremenu je predstavljena i škola mini rukometa koju u Novom Bečeju uspešno vodi trener Jova Pavlov.

„Jedinstvo“ nakon dvadeset i jednog odigranog kola ima 18 bodova uz 9 pobeda i 12 poraza i trenutno zauzima 9. mesto na tabeli prvenstva ispred ekipa „Požarevca“, „Crvenke“ i „Loznice“ koja se sa 9 bodova nalazi na poslednjem mestu tabele.

Ostale vesti iz ove kategorije