TV Novi Bečej

TV Novi Bečej

Društvo

Vuletić zadovoljan Domom za odrasle u Novom Bečeju

Redakcija TV Novi Bečej | 7. novembar. 2018. | 14:20 | Društvo

Vuletić zadovoljan Domom za odrasle u Novom Bečeju

Pokrajinski sekretar za socijalnu politiku, demografiju i ravnopravnost polova, Predrag Vuletić, juče je u prostorijama Doma za odrasle „Sveti Vasilije Ostroški - Čudotvorac“ u Novom Bečeju održao sastanak sa direktorima svih ustanova za smeštaj korisnika sa teritorije AP Vojvodine.

Na sastanku je bilo reči o realizaciji sredstava koja su ustanovama odobrena na osnovu konkursa pokrajinskog sekretarijata u aprilu i avgustu ove godine, kao i o trenutnim potrebama i prioritetima u ustanovama za smeštaj korisnika.

Pokrajinski sekretar je podsetio da je tokom 2018. godine svim ustanovama dodeljeno više sredstava od iznosa koji je izdvajan za socijalnu politiku u periodu od 2012. do 2016. godine.

Pred početak sastanka, pokrajinski sekretar je obišao jedan od objekata Doma za odrasle u Novom Bečeju u kojem su prilikom njegove prethodne posete radovi bili u toku. Dom u Novom Bečeju je u ovom mandatu dobio sredstva od 28,5 miliona dinara, dok je u periodu od 2012. do 2016. ukupan iznos bio 6,8 miliona dinara.

Obišavši renoviran deo, Predrag Vuletić je izrazio zadovoljstvo kako urađenim poslovima tako i nivoom brige o korisnicima u Novom Bečeju.

Ostale vesti iz ove kategorije