TV Novi Bečej

TV Novi Bečej

Društvo

JAVNI POZIV: Zakup prostora VIP-2 za prodaju pića na Gospojini

Redakcija TV Novi Bečej | 13. avgust. 2018. | 15:01 | Društvo

JAVNI POZIV: Zakup prostora VIP-2 za prodaju pića na Gospojini

Na osnovu pravila i programa manifestacije „Velikogospojinski dani – Gospojina 2018“ i Odluke o sadržaju pojedinačnih aktivnosti i načinu na koji će ih lokalna samouprava organizovati u vreme trajanja manifestacije, Organizacioni odbor „Velikogospojinskih dani – Gospojine 2018“ objavio je javni poziv za izdavanje u zakup sa sponzorstvom prostor za postavljanje štanda za prodaju pića u delu označenog sa „VIP - 2“.

Svi zainteresovani subjekti svoje ponude treba da dostave do 16. avgusta do 11 časova. Izdavanje prostora namenjenog postavljanju štandova sa pravom prodaje pića za vreme trajanja manifestacije „Gospojina 2018“ u periodu od 24. do 26. avgusta vršiće se putem prikupljanja ponuda u zatvorenim kovertama.

U zoni centra grada u Novom Bečeju u periodu od 24. do 26. avgusta biće postavljena montažna loža u kojoj će biti označeni: VIP-1, VIP-2 i VIP-3 delovi za prijem gostiju po pozivu organizatora manifestacije, kao i drugih posetilaca manifestacije. Predmet javnog poziva su delovi lože označeni kao VIP-2 i VIP-3 dok će deo VIP-1 zakupodavac zadržati za svoje potrebe.

Sve ostale potrebne informacije o javnom pozivu možete pronaći na sajtu opštine Novi Bečej.

Ostale vesti iz ove kategorije