TV Novi Bečej

TV Novi Bečej

Sport

Košarkaši slavili protiv Nove Pazove

Redakcija TV Novi Bečej | 12. mart. 2018. | 10:43 | Sport

Košarkaši slavili protiv Nove Pazove

U utakmici 20. kola Prve muške regionalne lige grupe Sever košarkaši novobečejskog „Jedinstva“, nakon niza poraza u drugom delu sezone, protekle subote u Sportsko-rekreativnom centru „Jedinstvo“ zabeležili su pobedu pred domaćom publikom. U vrlo važnoj utakmici u borbi za opstanak u nastavku prvenstva košarkaši „Jedinstva“ sastali su se sa ekipom „Nove Pazove“ koja zahvaljujući dosadašnjim rezultatima zauzima 3. mesta na tabeli prvenstva. Utakmica je završena rezultatom 74:66.

„Jedinstvo“ od nedavno ima i novog trenera, a umesto Aleksandra Nićetina, ovu funkciju sada obavlja Miloš Luburić, koji je podelio svoje utiske nakon pobedničke utakmice: „Veoma sam srećan što smo zabeležili jako važnu pobedu u borbi za opstanak. Čestitao bih svim momcima na izgaranju i borbenosti, zaista je bilo fenomenalno. Možda su imali pet minuta praznog hoda, ali je sve na kraju došlo na svoje. Čestitam i protivniku na fer i korektnoj igri. U nastavku sezone, ono što mogu da obećam, jeste da će se ekipa boriti do fanatizma i da ćemo na svakoj utakmici ići, kao i danas, na pobedu. Dakle, borićemo se i pokušati da dobijemo sve utakmice do kraja, ako to može.“

Košarkaši „Jedinstva“ blagu prednost držali su tokom cele utakmice, a ona je bila najveća na kraju druge četvrtine koja je završena sa 9 poena prednosti za domaće igrače. Uprkos neizvesnom rezultatu na kraju treće četvrtine sa samo dva koša prednosti, košarkaši „Jedinstva“ očuvali su pribranost i do kraja slavili protiv bolje plasirane ekipe iz Nove Pazove.

„Jedinstvo“ u narednom kolu gostuje ekipi „Vrbasa“, koja sa 18 pobeda i samo 2 poraza trenutno zauzima prvo mesto na tabeli prvenstva.

Ostale vesti iz ove kategorije
Yunet Hosting
europetrol
matijevic
bomax
laguna
magnotron
univerexport
rest_index
terakeramika