TV Novi Bečej

TV Novi Bečej

Društvo

Opštinsko takmičenje recitatora u petak, 23. februara

Redakcija TV Novi Bečej | 20. februar. 2018. | 15:50 | Društvo

Opštinsko takmičenje recitatora u petak, 23. februara

U Osnovnoj školi „Josif Marinković“ juče je održano školsko takmičenje u recitovanju. Ukupno 30 učenika je učestvovalo u ovom takmičenju, a o najuspešnijim recitatorima i njihovim recitacijama odlučivao je žiri koji su činile nastavnice srpskog jezika, Dražena Bogdanov i Dušica Varga.

„Bilo je stvarno lepih recitacija, a osam učenika iz naše škole, prema propozicijama organizatora opštinskog takmičenja u recitovanju, Narodne biblioteke opštine Novi Bečej, otići će na to opštinsko takmičenje. To je troje dece nižih odeljenja i petoro iz viših odeljenja. Učitelji i nastavnici su pripremali takmičare za ovo školsko takmičenje u recitovanju i, naravno, pripremaće ih za sve ostale nivoe takmičenja, do pokrajinskog nivoa“, rekao je nakon takmičenja Vladimir Davidović, direktor OŠ „Josif Marinković“.

Na opštinskom takmičenju u recitovanju koje organizuje Narodna biblioteka opštine Novi Bečej učestvuju učenici svih pet osnovnih škola novobečejske opštine, ali i njihovi stariji drugari iz Srednje škole Novi Bečej. Pred stručnim žirijem svoje recitacije učenici će izvesti u petak, 23. februara, u prostorijama Narodne biblioteke u Novom Bečeju.

Ostale vesti iz ove kategorije