TV Novi Bečej

TV Novi Bečej

Sport

Startovao zimski turnir u malom fudbalu

Redakcija TV Novi Bečej | 17. decembar. 2017. | 15:38 | Sport

Startovao zimski turnir u malom fudbalu

Tradicionalni novobečejski zimski turnir u malom fudbalu počeo je u petak, 15. decembra, u Sportsko-rekreativnom centru „Jedinstvo“. Ljubitelji malog fudbala imaće priliku da uživaju narednih mesec dana, a utakmice će se kao i svake godine odigravati pretežno vikendom. Organizator Zimskog turnira u malom fudbalu je Sportski savez opštine Novi Bečej, dok je pokrovitelj opština Novi Bečej. Nagradni fond turnira iznosi 320.000 dinara.

Nenand Ilić SRC „Jedinstvo“: „Ove godine smo uspeli da okupimo 20 ekipa u seniorskoj konkurenciji, 9 u veteranskoj i 5 u pionirskoj konkurenciji. Očekujemo fer i korektnu borbu, dobru posetu, zabavu ovih zimskih dana, negde do sredine januara, kada bismo mogli da očekujemo finale, da propratimo sve medijski i mi ovde da se organizujemo kako treba, da organizacija bude još bolja nego prošle godine. Želim svim ekipama fer borbu i dobar nastup i ko je bolji neka pobedi.“

Ovogodišnji zimski turnir u malom fudbalu otvoren je utakmicom između prošlogodišnjeg pobednika ekipe „Knežev group“, koja je rezultatom 2:0 slavila protiv ekipe „STR Lucky 2“. Pre same utakmice, upriličena je i mala svečanost u okviru koje je Zoran Malić, predstavnik ekipe „Knežev group“, uručio priznanje za dugogodišnju organizaciju turnira Ranku Janjiću, direktoru Sprotsko-rekreativnog centra „Jedinstvo“, koji je ovom prilikom uzvratio poklone.

Ostale vesti iz ove kategorije
Yunet Hosting
europetrol
matijevic
bomax
laguna
magnotron
univerexport
rest_index
terakeramika