TV Novi Bečej

TV Novi Bečej

Servisne informacije

ISKLJUČENJE STRUJE: Novi Bečej 2.10.2017.

Redakcija TV Novi Bečej | 28. septembar. 2017. | 15:24 | Servisne informacije

ISKLJUČENJE STRUJE: Novi Bečej 2.10.2017.

U ponedeljak, 2. oktobra, zbog planiranih radova na električnoj mreži, deo naseljenog mesta Novi Bečej, Novo selo, odnosno ulice: Miloševački put, Prvomajska, 15. Maja, Slavka Babića, Druga Krajiška, Grmečka i Petra Kočića, kao i delovi ulica: Slobodana Perića i 5. oktobra, od Miloševačkog puta do Prvomajske, i Josifa Marinkovića i Marka Oreškovića, od Miloševačkog puta prema ulici Branka Radičevića, ostaće bez električne energije od 7 i 30 do 13 časova saopštila je Elektrodistribucija Zrenjanin.

Kako saznajemo u ponedeljak u periodu od 13 i 30 do 14 časova bez struje će biti i ulica: 7. Jula, kao i delovi ulica: 5. Oktobra, Karađorđeva i Bore Glavaškog, od Svetozara Markovića do Branka Radičevića; Marka Oreškovića, od Rajka Rakočevića do Branka Radičevića; Josifa Marinkovića, od Svetozara Markovića prema Miloševačkom putu i Branka Radičevića, od Josifa Marinkovića do Jefte Ilića.

U slučaju loših vremenskih uslova radovi će biti odloženi. Sve dodatne informacije o planiranim isključenjima struje možete pratiti preko sajta www.elektrovojvodina.rs .

Ostale vesti iz ove kategorije