TV Novi Bečej

TV Novi Bečej

Servisne informacije

ISKLJUČENJE STRUJE: Novi Bečej 15.9.2017.

Redakcija TV Novi Bečej | 13. septembar. 2017. | 15:47 | Servisne informacije

ISKLJUČENJE STRUJE: Novi Bečej 15.9.2017.

U petak, 15. septembra, zbog planiranih radova na električnoj mreži, deo naseljenog mesta Novi Bečej, odnosno ulice: Pave Sudarski, Jagićeva, Žive Grujanova, kao i delovi ulica: Svetozara Miletića, od Vuka Karadžića do Aračke; Hajduk Veljkova, od Vuka Karadžića do Narodnog fronta; Branka Radičevića, od Karđorđeve do Aračke; Karađorđeva, od Branka Radičevića do Miloševačkog puta; Miloševački put, od Žive Grujanova do Karađorđeve i Narodnog fronta, od Maršala Tita do Branka Radičevića, ostaće bez struje od 9 i 30 do 11 časova, saopštila je Elektrodistribucija Zrenjanin.

Kako saznajemo bez struje će u petak ostati i ulice: 15. Maja, Slavka Babića i Grmečka, celo naselje:  Novo selo, kao i delovi sledećih ulica: Miloševački put, od Slobodana Perića prema Novom Miloševu (leva strana), 5. Oktobra i Marka Oreškovića, od Miloševačkog puta do Prvomajske i Branka Radičevića u periodu od 7 i 30 do 13 časova.

U slučaju loših vremenskih uslova radovi će biti odloženi. Sve dodatne informacije o planiranim isključenjima struje možete pratiti preko sajta www.elektrovojvodina.rs .

Ostale vesti iz ove kategorije