TV Novi Bečej

TV Novi Bečej

Servisne informacije

ISKLJUČENJE STRUJE: Novi Bečej 14.9.2017.

Redakcija TV Novi Bečej | 12. septembar. 2017. | 15:56 | Servisne informacije

ISKLJUČENJE STRUJE: Novi Bečej 14.9.2017.

U četvrtak, 14. septembra, zbog planiranih radova na električnoj mreži, deo naseljenog mesta Novi Bečej, odnosno ulice: Aleksandra Berića, Balkanska, Tapai Šandora, kao i delovi ulica: Zmaj Jovina, od Narodnog fronta do Petefi Šandora; Brigadira Ristića i Petra Drapšina, od JNA do Petefi Šandora; Jaše Tomića, od JNA do Narodnog fronta; Maršala Tita, od Narodnog fronta do Bašaidskog puta; Sonje Marinković, od Vuka Karadžića do Petefi Šandora; Narodnog fronta i Petefi Šandora, od Maršala Tita do Zmaj Jovine, kao i MUP i Gerontološki centar, ostaće bez struje od 9 i 30 do 11 časova, saopštila je Elektrodistribucija Zrenjanin.

Kako saznajemo bez struje će u četvrtak ostati i ulice: Prvomajska, Prva i Druga Krajiška, 15. maja, Slavka Babića, kao i delovi ulica: Miloševački put, od Slobodana Perića do 5. oktobra i od Miloševačkog puta do Branka Radičevića sledeće ulice: Slobodana Perića, 5. oktobra i Branka Radičevića u periodu od 8 i 30 do 15 časova.

U slučaju loših vremenskih uslova radovi će biti odloženi. Sve dodatne informacije o planiranim isključenjima struje možete pratiti preko sajta www.elektrovojvodina.rs .

Ostale vesti iz ove kategorije