TV Novi Bečej

TV Novi Bečej

Sport

Pobednik turnira u basketu 3x3 ekipa „Zicer“ iz Kikinde

Danilo Gurjanov | 3. avgust. 2021. | 11:35 | Sport

Pobednik turnira u basketu 3x3 ekipa „Zicer“ iz Kikinde

Novo Miloševo je proteklog vikenda bilo domaćin još jednog finala i to turnira u basketu 3x3 koji je po 4. put uspešno organizovao KK „Vojvodina“ iz ovog naseljenog mesta novobečejske opštine. Na turniru se ove godine takmičilo deset ekipa, a u uvek atraktivnom basketu uživala je i mnogobrojna publika, što organizatore takmičenja, kako kažu, čini izuzetno srećnim.

U borbi za treće mesto sastale su se ekipe „3X3“ iz Kikinde i „Integral gradnja“ iz Novog Miloševa. Ovog puta bolja je bila ekipa iz Kikinde. U finalnoj utakmici igrale su ekipe „Kruna“ iz Zrenjanina i „Zicer“ iz Kikinde, a u napetoj završnici, bolja je ipak bila ekipa „Zicera“, pobedivši rezultatom 19:21. Za najkorisnijeg igrača ovogodišnjeg turnira u basketu 3x3 u Novom Miloševu proglašen je Luka Gašić, igrač pobedničke ekipe iz Kikinde.

Podršku ovogodišnjem turniru pružili su MZ Novo Miloševo i opština Novi Bečej. Sportska dešavanja tokom leta ubrajuju se u najposećenije događaje, što pokazuje da se njihov kontinuitet mora održati, smatraju organizatori basket turnira.

Više saznajte u video prilogu!

Ostale vesti iz ove kategorije