TV Novi Bečej

TV Novi Bečej

Kultura

JUN: Dom kulture otvorio sezonu programa na otvorenom

Sanja Milenković | 2. jun. 2021. | 7:44 | Kultura

JUN: Dom kulture otvorio sezonu programa na otvorenom

U skladu sa blagim popuštanjem epidemioloških mera, ali i dolaskom dugoočekivanih toplih dana, junski program Doma kulture u Novom Bečeju obuhvatiće široku lepezu događaja koji će se realizovati, kako u zatvorenom prostoru, tako i pod vedrim nebom. Prva po redu jeste završna izložba radova polaznika likovne radionice Timee Čajke, čije je otvaranje planirano za četvrtak, 10. jun, u 19 časova, u galeriji „Selo“.

U četvrtak, 17. juna,  u multifunkcionalnoj sali  u prizemlju Doma kulture, svoju knjigu pod nazivom „Nove priče“, od 19 časova, predstaviće doktor umetnosti Milan Mađarev, a već od ponedeljka, 21. juna, u istom ambijentu, startovaće i filmske projekcije.

U samoj završnici, u subotu, 26. juna, već od 9 časova, na amfiteatru kraj Tise, biće održan celodnevni mađarski kulturno-umetnički program, najavio je direktor, Novica Blažin.

Od 30. juna građani Novog Bečeja moći će da uživaju u projekcijama u okviru letnjeg bioskopa na otvorenom o čemu će ljubitelji filmske umetnosti biti detaljnije obavešteni.

Više o ovome saznajte u TV prilogu!

Ostale vesti iz ove kategorije