TV Novi Bečej

TV Novi Bečej

Društvo

KONKURS: Finansiranje programa udruženja u oblasti poljoprivrede i ruralnog razvoja

Sanja Milenković | 7. april. 2021. | 10:09 | Društvo

KONKURS: Finansiranje programa udruženja u oblasti poljoprivrede i ruralnog razvoja

Na predlog Komisije za sprovođenje postupka javnog konkursa za finansiranje programa udruženja iz budžeta opštine Novi Bečej predsednik opštine, Saša Maksimović, raspisuje javni konkurs za dodelu sredstava za podsticanje programa ili nedostajućeg dela sredstava za finansiranje programa udruženja građana iz budžeta opštine Novi Bečej za 2021. godinu u oblasti poljoprivrede i ruralnog razvoja.

Pravo korišćenja sredstava imaju udruženja građana koja su upisana u registar nadležnog organa, a svaki učesnik može po konkursu podneti samo jednu prijavu, sa kojom može konkurisati sa najviše dva programa.

Prijave na Konkurs sa kompletnom dokumentacijom dostavljaju se u zatvorenoj koverti preporučenom pošiljkom na adresu: Opština Novi Bečej, Žarka Zrenjanina 8, 23272 Novi Bečej ili lično  u prijemnoj kancelariji opštine Novi Bečej, u kancelariji broj 16., najkasnije do 15. aprila tekuće godine.

Sve dodatne informacije se mogu dobiti putem telefona opštinske uprave 023/772-320, lokal 115 ili na sajtu Opštine gde se mogu preuzeti i neophodni obrasci za prijavu.

Ostale vesti iz ove kategorije