TV Novi Bečej

TV Novi Bečej

Društvo

U ponedeljak počinje drugo polugodište

Sanja Milenković | 15. januar. 2021. | 12:41 | Društvo

U ponedeljak počinje drugo polugodište

U ponedeljak, 18. januara, đaci se vraćaju u školske klupe, kada počinje nastava za drugo polugodište školske 2020/2021 godine.

U OŠ „Miloje Čiplić“ u Novom Bečeju učenici nižih odeljenja grupe A prve nedelje:  nastavu će pohađati od 7 i 30, a grupa B od 10 i15 časova, dok će u slučaju viših odeljenja, koji nastavu pohađaju  na srpskom jeziku, prve nedelje grupa A pratiti u školi, a grupa B onlajn, dok će viša odeljenja  na mađarskom jeziku u školu ići svakog dana.

Učenici OŠ „Josif Marinković“, od 1. do 4. razreda kreću u školu pre podne, dok će učenici od 5. do 8. razreda imati nastavu posle podne. U ponedeljak u školu dolazi grupa A, uz napomenu da je obezbeđen prevoz autobusom za učenike iz Novog sela.

U Bočaru, nastava u OŠ „Dositej Obradović“ počinje po osnovnom modelu, gde će učenici nižih  razreda na nastavi biti od 8h, a učenici viših razreda  od 12 časova.

U OŠ „Stančić Milan Uča“ u Kumanu mlađi učenici će, kao i do sada, nastavu pohađati prepodne, a stariji popodne, a odeljenja 1. i 5. razreda časove će imati u sali za fizičko, kao i u prehodnom periodu.

Direktor OŠ „dr Đorđe Joanović“ u Novom Miloševu, Vladimir Golušin, apelovao je na roditelje da se i u narednom periodu pridržavaju propisanih mera prevencije. U ovoj školi, učenici od 1. do 4. rareda nastavu će pohađati svakog dana, u dve grupe, u terminima od 7:30h i 10:30h, dok će učenici viših razreda u školu dolaziti svakog drugog dana, po grupama, od kojih startuje grupa B u ponedeljak, od 13 časoa i 30 minuta.

 

 

Ostale vesti iz ove kategorije