TV Novi Bečej

TV Novi Bečej

Društvo

Uprkos koroni raznovrsne aktivnosti u školi u Novom Miloševu

Danilo Gurjanov | 20. novembar. 2020. | 12:19 | Društvo

Uprkos koroni raznovrsne aktivnosti u školi u Novom Miloševu

Od početka školske godine, kao i u ostalim obrazovnim ustanovama novobečejske opštine, u OŠ „Dr Đorđe Joanović“ u Novom Miloševu primarno je bilo obezbediti adekvatne uslove koji su u skladu sa donetim merama zaštite i sprečavanja širenja zaraze korona virusom kako nastava ne bi dodatno trpela. Uprkos nestandardnim okolnostima u kojima su se našli učenici, ali i njihovi nastavnici, prema rečima direktora ove škole, Vladimira Golušina, iako u nešto manjem obimu, pored nastave sprovode se i druge aktivnosti koje imaju za cilj da unaprede kvalitet boravka u školi. To se ogleda, pre svega, u odličnoj saradnji sa „Kolping društvom Srbije“.

Pored ove saradnje sproveden je i niz drugih aktivnosti, između ostalih i na temu reciklaže i kompostiranja u okviru čega su nastavnice Vidica Štetin i Jasmina Bešlin sa svojim projektom osvojile nagradu „Kraljevi kompostiranja“.

Uz podršku Pokrajinskog sekretarijata za obrazovanje škola u Novom Miloševu dobila je na samom ulazu i novu višejezičnu tablu, odnosno natpis sa nazivom škole. Takođe, nastavljeno je i ulepšavanje učionica kreativnim i poučnim muralima.

Više saznjate u video prilogu!

Ostale vesti iz ove kategorije