TV Novi Bečej

TV Novi Bečej

Kultura

NOVEMBAR: Filmske projekcije, pozorišna predstava, koncert klasične muzike...

Danilo Gurjanov | 6. novembar. 2020. | 11:53 | Kultura

NOVEMBAR: Filmske projekcije, pozorišna predstava, koncert klasične muzike...

Dom kulture opštine Novi Bečej i u novembru pripremio je raznovrstan program za svoju vernu publiku, pa tako već sledeće nedelje, od 10. novembra u sali u prizemlju ove ustanove kulture od 19 časova počinju projekcije klasika domaće kinematografije u okviru takozvane „Vip kinoteke“. Na programu će se narednih nedelja iz opusa Jugoslovenske kinoteke naći tri projekcije, a prva je filma „Majstori, majstori!“.

Ljubitelji filma na velikom platnu imaće ovog meseca priliku da pogledaju i domaći film „Vikend sa ćaletom“ sa Nenadom Jezdićem u glavnoj ulozi. Ulaznica za filmsku projekciju je 250 dinara, a moći će se pogledati u nedelju, 15. novembra, u dva termina: od 18 i od 20 časova.

Za ljubitelje pozorišta pripremljena je i komedija koja će se igrati 19. novembra u 20 časova pod nazivom „Audicija ili kako sam dobila ulogu“.

Dom kulture u Novom Bečeju mislio je i na ljubitelje muzike za koje će 26. novembra biti održan koncert klasične i filmske muzike.

U suorganizaciji Doma kulture u novembru će biti održana još dva programa: 14. novembra na programu je još jedan Festival narodnog stvaralaštva „Ričaj“ u organizaciji MKUD „Jokai Mor“, dok će izložba pod nazivom „Bela garda“ u organizaciji Društva srpsko-ruskog prijateljstva „Vološinov“ biti otvorena 23. novembra.

Detaljnije o programima Doma kulture u novembru ispričala nam je stručna saradnica ove ustanove, Marijana Baračkov. Pogledajte video prilog!

Ostale vesti iz ove kategorije