TV Novi Bečej

TV Novi Bečej

Kultura

Počinje sa radom Dramski studio za decu i mlade, prijave u toku!

Danilo Gurjanov | 6. oktobar. 2020. | 11:13 | Kultura

Počinje sa radom Dramski studio za decu i mlade, prijave u toku!

Dom kulture opštine Novi Bečej u saradnji sa Udruženjem građana „Radionica snova“ ovog meseca pokreće Dramski studio za decu i mlade pod nazivom „Radionica“ koji će obuhvatiti kratku istoriju umetnosti, elemente glume i tehniku govora, a kao krajnji cilj imaće predstavu u okviru koje će polaznici ovog dramskog studija imati priliku da pokažu sve novostečene veštine, ali i svoje prirodne talente. „Radionica“ je namenjena  deci školskog uzrasta, ali i svima onima koji se osećaju mladima. Vodiće je Edit Zerebelji Tenji, diplomirana glumica i Monika Jovanov, kreatorka lutaka, najavio je na konferenciji za medije direktor novobečejskog Doma kulture, Novica Blažin. On je naglasio da prijave za Dramski studio traju do 15. oktobra.

Cilj Dramskog studija nije da stvori profesionalne glumce, već mlade ljude koji znaju da razmišljaju, imaju razvijenu empatiju i koji su spremni za bilo kakav javni nastup, naglašava Edit Zerebelji Tenji. Takođe, fokus će biti i na edukaciji iz oblasti kulture.

Polaznici „Radionice“ imaće priliku da se upoznaju i sa dešavanjima „iza scene“, za šta će pretežno biti zadužena Monika Jovanov.

Prijava za Dramski studio vrši se putem fejsbuk stranice Doma kulture opštine Novi Bečej, putem mejl adrese: domkulturenb@mts.rs ili lično u Domu kulture radnim danima od 8 do 14 časova. Od neophodnih podataka potrebno je ostaviti ime rodtelja i deteta, uzrast detata, kao i kontakt roditelja. Radionice će se održavati dva puta nedeljno, a početak rada zakazan je za 19. novembar.

Više saznajte u video prilogu!

Ostale vesti iz ove kategorije