TV Novi Bečej

TV Novi Bečej

Društvo

JAVNI POZIV: Korišćenje poljoprivrednog zemljišta bez plaćanja naknade

Sanja Milenković | 14. jul. 2020. | 10:53 | Društvo

JAVNI POZIV: Korišćenje poljoprivrednog zemljišta bez plaćanja naknade

Komisija za izradu Godišnjeg programa zaštite, uređenja i korišćenja poljoprivrednog zemljišta u državnoj svojini na tepitoriji opštine Novi Bečej, raspisuje javni poziv svim fizičkim i pravnim licima da dostave potrebnu dokumentaciju radi ostvarivanja korišćenja bez plaćanja naknade poljoprivrednog zemlišta u državnoj svojini na teritoriji opštine Novi Bečej za 2021. godinu, do 31. oktobra tekuće godine.

Ovim se obaveštavaju škole, stručne poljoprivredne službe i socijalne ustanove da im se može dati na korišćenje površina poljoprivrednog zemljišta u državnoj svojini koja je primerena delatnosti kojom se bave, najviše do 100 hektara, odnosno, visokoobrazovnim ustanovama – fakultetima i naučnim institutima čiji je osnivač država i ustanovama za izvršenje krivičnih sankcija najviše do 1.000 hektara, kao i pravna lica u državnoj svojini registrovana za poslove u oblasti šumarstva.

Više informacija saznajte pozivom na broj 023/772-320, lokal 112 ili na sajtu Opštine Novi Bečej, gde možete pronaći i potrebne obrasce za prijavu.

Ostale vesti iz ove kategorije