TV Novi Bečej

TV Novi Bečej

Turizam

U funkciji nove info table namenjene turistima

Sanja Milenković | 17. jun. 2020. | 11:42 | Turizam

U funkciji nove info table namenjene turistima

Kako smo nedavno izveštavali, Turističkoj organizaciji opštine Novi Bečej, uručen ugovor u vrednosti od  150 000 dinara odobrenih od strane Pokrajinskog sekretarijata za obrazovanje, propise, upravu i nacionalne manjine - nacionalne zajednice putem konkursa za unapređenje višejezičnosti na teritoriji Autonomne pokrajine Vojvodine. U okviru projekta, između ostalog, planirana je i postavka elektronske info table u novobečejskom parku kao i ispred Osnovne škole „Miloje Čiplić“, a neposredno pored prostorija Turističke organizacije, što je u cilju boljeg informisanja turista i sprovedeno u delo.


U skladu sa merama koje su trenutno na snazi, pripremljen je i kalendar manifestacija za jul, najavio je Saša Dujin, direktor Turističke organizacije opštine Novi Bečej i izrazio nadu da će stanje u zemlji po pitanju korona virusa i u narednom periodu biti stabilno i da neće uticati na planirane aktivnosti.

Ažuriranje sadržaja na pomenutim elektronskim info tablama planirano je na mesečnom nivou, dok se u narednom periodu očekuje i prevod informacija na mađarski jezik pored srpskog i engleskog koji su trenutno u upotrebi.

Ostale vesti iz ove kategorije