TV Novi Bečej

TV Novi Bečej

Sport

Rukometno druženje sa mališanima na Tiskom keju u subotu

Danilo Gurjanov | 4. jun. 2020. | 10:28 | Sport

Rukometno druženje sa mališanima na Tiskom keju u subotu

Odlukom Upravnog odbora Rukometnog saveza Srbije rukometna sezona 2019/2020 u Super B ligi Srbije nedavno je poništena, a nakon dva meseca pauze zbog epidemije virusa COVID-19 i uvođenja vanrednog stanja novobečejski rukometaši ponovo su se našli na parketu Sportsko-rekreativnog centra „Jedinstvo“. Nova sezona počinje septembra, a ono što najavljuju iz ovog kluba, jeste škola rukometa namenjena deci školskog uzrasta koja je, takođe, posle pauze, započela svoj rad sa mladima, budućim nadama domaćeg rukometa.

Škola koju vodi trener Marko Ristić radiće i tokom leta, a veliko druženje za sve one koji žele da se oprobaju u rukometu i da se upoznaju sa svim prednostima ovog sporta RK „Jedinstvo“ organizovaće u subotu, 6. juna, s početkom u 10 časova na sportskim terenima na Tiskom keju. Ovo svojevrsno rukometno druženje namenjeno je i dečacima i devojčicama, a upotpuniće ga pristustvo igrača prvog tima „Jedinstva“, uz goste iznenađenja.

Novobečejski rukometaši s toga pozivaju sve zainteresovane mališane da dođu na Tiski kej, da se zabave i da krenu putem sporta i zdravih navika.

Ostale vesti iz ove kategorije